365 lépés

Milyen lenne az életed, ha 365 napon át minden nap egy apró impulzus erejéig figyelnél önmagadra?

Mennyiben változnának meg a kapcsolataid, ha 365 napon át minden nap egyetlen apró lépést tennél önmagaddal való kapcsolatod mélyítéséért?

Mekkora önismerettel ajándékozna meg, ha 365 napon át napi egy rövid e-mail inspirálna, hogy figyelj önmagadra?

Hogyan változna meg az életed, ha 365 napon át minden nap tennél egy lépést, hogy áldozat helyett cselekvő legyél?

365 nap
365 e-mail
365 lépés

… hogy életed kivirágozhasson.

Jelentkezz erre a különleges kurzusra, és a befizetést követő hétfőtől kapod a leveleket.

Röviden, egyszerűen, fókuszáltan.

Mikor, ha nem most?

Az év során 12 önismereti témával dolgozunk, a napi levelek a következő témákban inspirálnak önmagad megismerésére, megszeretésére és elfogadására:

Ki vagyok én? – Ismerkedés önmagammal.
Mit jelent az önszeretet? Miért van szükségem az önszeretethez önismeretre? Milyen a „helyes” önismeret? Vízió és célok megfogalmazása, hol akarok tartani egy év múlva?

A kapcsolataim – Hol vagyok, hova tartok?
Milyenek jelenleg a kapcsolataim, és milyeneket szeretnék? Hogyan következik be egy változás, hogyan zajlik a változás folyamata. A tudatos teremtés útja a gondolattól a hétköznapi valóság megváltozásáig. És mi köze mindennek az idegsejtekhez?

Áldozatlét – Hogyan nem szeretem magam?
Az önnemszeretés hétköznapi gyakorlata. Önmagam nem szeretése nem csupán egy állapot, azt napi szinten újra és újra előállítom és megerősítem. Függőségek, áldozati lét, harc életem különböző területein.

Döntések és választások – Hogyan jutottam ide, és hogyan változtatok irányt?
Döntéseim határozzák meg az életemet, így lesznek a választásaimból viszonyok. Ha tudom, mindez hogy működik, akár a hasznomra is fordíthatom. Békekötés önmagammal, a békémért a hétköznapokban.

A szokások és az elme hatalma
A szokások és az elme, a két vezér, aki az életemet irányítja? A bennem örökké szóló hang, az önkritika. Most akkor áldás, vagy átok? És mit tegyek, ha már szabadulnék tőle?

Az érzelmek – Menekülés az érzelmek fogságából.
Hol és hogyan keletkeznek az érzelmek? Mit érdemes kezdeni velük? Érezzek mindent, vagy legyek fegyelmezett és józan? Tényleg minden a fejben dől el?

A belső gyermek és a szükségletek.
Miért érzem olykor azt, hogy hiába minden elhatározás és döntés, valami folyton elragad, s ugyanott vagyok, ahonnan elindultam? Ki vezet valójában, és hogy nyerem el a támogatását?

Boldog akarok lenni
Mindenki boldog akar lenni, ám nem mindenkinek sikerül. Van a boldogságnak titka? Eszközök a tartós, a hétköznapok szintjén megélhető boldogság megteremtéséhez, ami ráadásul független a külső körülményektől.

Értékrend – Vezérfonál az élet útvesztőiben
Valószínűleg a te életedet is ingerek, reklámok, döntések végeláthatatlan sora. Az önszeretet egyik legfontosabb tartóoszlopa, hogy van egy vezérfonal, ami vezet, ami segít dönteni, ami utat mutat.

Elengedés és megbocsátás
Ha változtatni akarok az életemen, előbb vagy utóbb szembekerülök az elengedés, a neheztelés, a megbocsátás témájával. Továbblépni akkor tudok, ha képes vagyok lezárni, és magam mögött hagyni, ami többé már nem szolgál, nem épít. 

Út a fénybe – Árnyékrészeim integrálása
Fényesebb, szebb jövőre vágyunk, keressük az elveszett paradicsomot, és megrettenünk a látszólag egyre csak fokozódó sötétségtől. Közben bennünk is nagy a békétlenség, egykoron elutasított árnyékrészeink újra és újra konfliktusokat robbantanak ki körülöttünk. Árnyékrészeim integrálása elengedhetetlen a fénybe, az önszeretethez való megérkezéshez.

Belső béke – Hogyan szeressem magam?
Hogyan őrizhetem meg a legnehezebb időszakokban is a belső békét? Az önszeretet hétköznapi gyakorlása, hogy ne csupán egy egyszeri csúcsélmény legyen ez az év, hanem igazán mélyreható, tartós változást hozzon.

Mit kapsz, ha részt veszel a tréningen?

  • 365 e-mailt, naponta egy inspirációt,
  • folyamatos kapcsolattartás zárt Facebook csoportban,

 

Részvételi díj: 3.000 Ft/hó

Igénybe vehető kedvezmények:

  • Amennyiben éves díjat fizetsz előre, 3 havi kedvezményt kapsz, így a kurzus számodra 36.000 Ft helyett csupán 27.000 Ft-ba kerül.
  • Amennyiben a féléves fizetést választod, csupán 10 hónapot kell fizetned, két havi díjat elengedünk. A teljes kurzus megvásárlása esetén tehát 15.000 Ft/félév a részvétel díja.
  • Amennyiben a havi fizetést választod, és  11 hónapig megszakítás nélkül részt vesznel a kurzuson, az utolsó hónap ingyenes.

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy írj Oros Andreának a info@legyakilennel.hu címre

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy
365 lépés -jelentkezés

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük