Szeresd önmagad – 5 alkalmas tréning

Az önegyüttérzés az önszeretet egészséges módja. A nárcisztikus én-t tápláló önszeretet gyakorlatok gyakran többet ártanak, mint használnak. Az önegyüttérzésen alapuló önszeretet felhagy önmagam megítélésével és állandó értékelésével. Megtanít együtt lenni azzal, ami van, elfogadni önmagunkat és az életünket úgy, ahogy van.

Miről szól a tréning?

 • Rituálék, amik segítenek békét kötni magaddal, felhagyni az önmagaddal vívott harccal, igent mondani önmagadra.
 • Tudatos jelenlét, meditációs gyakorlatok, amik kifejlesztik benned az önmagaddal való együttérzést.
 • A hétköznapi életedbe beépíthető gyakorlatok, amik segítségével megtanulod józanul átélni az érzéseket, anélkül, hogy elnyomnád őket, vagy elragadnának, amik az önegyüttérzést és önszeretetet jól hangzó ideológia helyett a hétköznapokban megélt gyakorlattá teszik.
 • Feltáró jellegű gyakorlatok, amik segítenek megérteni, miért kritizálod magad, és hogyan hagyj fel az önostorozással.
 • Tudatosító gyakorlatok, amik segítenek megérteni a kapcsolataidat, és azokat téged építő mezővé tenni.

A tréning hozzásegít, hogy képes legyél önmagadat együttérzően támogatni, a szükségleteidet felismerni és tisztán kifejezni, az életedet az általad választott alapelvek köré szervezni.

Neked ajánlom, ha

 • gyakran kritizálod magad,
 • nehéz magad elfogadnod,
 • úgy érzed, nem vagy elég jó,
 • gyakran ostorozod magad, nehezen fogadod el, ha hibázol,
 • értéktelennek érzed magad,
 • szeretnél elfogadó, támogató kapcsolatokban élni,
 • szeretnél igent mondani önmagadra.

Visszajelzések a korábbi tréningekről:

Tamás: Az Önszeretet tréning volt életem egyik legjobb és leghatékonyabb önfejlesztő programja. A változásokat nem azonnal éreztem, ez nem superman képző, nem is hiszek azokban. Az igazi változások lappangva, észrevétlenül történnek a mélyben. Viszont annál erősebbek és életre szólóak.
Nekem azért volt hatékony a tréning, mert egy folyamatosan fenntartott fókusz és támogató közeg volt. A komoly változásokhoz mindennapos figyelem és gyakorlatok kellenek, az Önszeretet tréning éppen ezt biztosította. A rituálék nagyon hatékonyak voltak, és bizony magamtól egyedül nem biztos, hogy belevágtam volna, szükségem volt a támogató közegre. A csoporttársaktól is sokat tanulhattam, jó volt tapasztalni, hogy mindannyian ugyanazokon a mélységeken és csúcspontokon esünk át. A hétköznapokban adott szituációkban felismerem, hogy mennyi mindenben változtam az elmúlt időszakban, mennyire kezelem másképp és jobban a helyzeteket, mint korábban. Mennyivel jobban kiállok magamért, és ilyenkor nagyon meglepődöm. Visszaolvasva a régi jegyzeteimet szinte hihetetlen, hogy honnan indultam és most hol tartok. Kulcsszavak: nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, boldogabb élet, nagyobb önbizalom, szituációk hatékonyabb és gyorsabb kezelése, jó párkapcsolat, több fizetés, nincs többé menekülés a magány elől, negatív bepörgések felismerése és kezelése. Mosollyal töltött órák száma nőtt, káromkodással és önmagam siratásával töltött órák száma csökkent. A célom, hogy másokért is ki tudjak állni, ezt még tanulom…:) Te is meg tudod csinálni, csak kezdd el 😉

Bea: Hasznos, gyakorlatias és felemelő, a mindennapokban használható gyakorlatokkal, amikkel közelebb kerülünk magunkhoz és jobban el tudjuk fogadni önmagunkat. Mindenkinek nagyon ajánlom!

kicsiHelyszín: Szereteterő Integrál Terápiás Központ, Budapest, Villányi út 60.

Részvételi díj: 20.000 Ft egyben, előre fizetve, vagy 5.500 Ft/alkalom

A tréninget tartja: Oros Andrea, integrál szemléletű önismereti tanácsadó, integrál life consultant, tréner, tanár.

Jelentkezés:

A tréninget megfelelő számú résztvevő esetén egy később egyeztetett időpontban indítom.

Ammennyiben érdekel a tréning, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálni tudsz, és értesítelek, amikor a következő tréning indul.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy
Szeretem magam -jelentkezés

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük