Think Big Evolution  - Veit Lindau legsikeresebb online tréningje

Önmagad legnagyobb ellenségének érzed magad?

 

Eleged van a halogatásodból?

 

Továbbolvasva megtudod, hogyan változtathatsz ezeken.

arrow

Elvégezve ezt a kurzust

 • felfedezed, hogy egyedi és különleges vagy,
 • kivirágzol,
 • megtapasztalod, hogy a körülményektől függetlenül elégedett és boldog lehetsz.

Jelentkezem a kurzusra

Konkrét előnyök, amiket megszerezhetsz, ha elvégzed a Think Big Evolution online kurzust

 • Megtapasztalod, hogy hatékonyan meg tudsz küzdeni a hétköznapjaid kihívásaival.
 • Megismered önmagad legjobb verzióját.
 • Felfedezed, hogy egyedi és különleges vagy.
 • Új szokásokat építesz be az életedbe, amelyek tartós elégedettséghez vezetnek.
 • Kevesebb stresszt és több örömöt tapasztalsz meg az életedben.
 • Egyre ritkábban fordul elő, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor haragszol magadra, utálod vagy akár bántod magad.
 • Megváltozik a szemléleted, örömteli lendülettel kezded minden napodat.

Mit mondanak azok, aki már elvégezték a kurzust?

Elkezdtem megérteni, hogyan működik a siker. +

"Elkezdtem megérteni, hogyan működik a siker."

Ez a kurzus egy nagyszerű kísérő. +

Mindent remekül elmagyaráz, végre újra emlékezem arra, ami igazán számít. Kedves emlékeztetők és motivációk segítenek a kitartásban.

A kurzus zseniális és gigantikus. +

Pontosan az, amit kerestem.

Köszönöm ezt a kurzust. +

5 év után végre sikerült megírnom a könyvem.

Jó volt ezen az úton végigmenni. +

Régen épültem ennyit … sőt régen építettem be ennyi (hasznos) mindent az életembe. Intenzív hatása van. Köszönöm!

Minden szinten hasznos. +

Számomra , folyamatosan felismeréseket, önismeretet nyújt értelmileg. Érzelmileg pozitívan tölt, “színezi” napjaimat. Akaratilag pedig motivál, rövid és hosszútávon. Toleranciámat, elfogadásomat önmagammal, világgal növeli, s azonnal érzékelem a hatását, ami pozitív visszacsatolást ad a motivációimnak.

Győztes vagyok. +

Az az út, amit végig jártam ez alatt a 33 nap alatt, maga volt számomra a csoda. Már most győztesnek vallom magam, noha maga a cél, még fizikai valójában nem manifesztálódott. Én, mint jó kertész óvom, gondozom tovább. a növényem, mert szükségé van rám, ahhoz, hogy stabil , erős gyökérzetet növesszen, amiből ki tud fejlődni egy egészséges növény, az én csodás világom, kiteljesedett boldog életem.. Sokat tanultam magamról, a belső működésemről, a félelmeimről, a gátakról amit magam állítok fel. Ahogy Veit is mondta a 31-dik leckében, mesterré válni annyi, hogy élvezni magát az utat, újra és újra fel állni, örömmel fogadni az út során megélt pillanatokat, ami maga a fejlődés.

Nagyon tanulságos. +

És tényleg támogató, inspiráló. Örülök, hogy részt vehettem benne. Azt azonban be kell ismernem, hogy több időt kellet volna naponta szánnom a feladatokra, ezért most az a szándékom, hogy újra kezdem, de most a napi feladatokra koncentrálok inkább… Ha nem is oldottam meg a problémámat, az világossá vált, hogy nem tudom a szőnyeg alá söpörni, muszáj valamit kezdenem vele, nem tudok elszaladni előle.

Minden alkalommal segített. +

2015-ben csatlakoztam Hozzátok egy válás utáni mély gyászban, depresszióban. 3x csináltam végig a kurzust: először segített talpra állni, új önbizalmat szerezni, visszanyerni a hitemet önmagamban, a lehetőségeimben. Másodszor szerettem volna elköltözni a régi házból, amihez rengeteg emlék fűz, de úgy, hogy a gyerekek is el tudják fogadni - tavaly októberben költöztünk egy Belváros-közeli lakásba, anélkül, hogy el kellett volna adni a házunkat, így a gyerekek is megnyugodtak, mostanra nagyon szeretnek az új helyen lakni. Közben lett új párkapcsolatom, a 3. ismétlés ennek a kiteljesedését célozta. Olyan jól sikerült, hogy szeptember végén összeházasodtunk. Ma kezdtem 4-edszer, most a fizikai állapotom, súlyom, testképem a cél.

"Ez a kurzus abban támogat, hogy megtaláld, ki vagy te valójában, felfedezd, mire születtél, és megtanulj annak szellemében cselekedni, élni." (Veit Lindau)

Jelentkezem a kurzusra

 

Mi fog történni a kurzus során?

Egy online felületen keresztül hozzáférést kapsz 33 leckéhez

Minden lecke a siker egy-egy alapelvét mutatja be neked, pdf. és mp3 formában. A leckék asztali gépről és mobil készülékről is elérhetőek, letölthetőek, így bárhol olvashatod, hallgathatod őket. A leckéket a saját tempódban, a számodra legmegfelelőbb módon, szabadon végzed.

Csatlakozol a sikeres, céljaikat megvalósító emberek közösségéhez.

A kurzus megvásárlásával csatlakozol egy közösséghez is. A webfelületen egy fórumon, illetve egy zárt Facebook csoporton keresztül beszélgethetsz azokkal, akik éppen végzik, vagy korábban akár többször is elvégezték ezt a kurzust. Megoszthatod a tapasztalataidat, kétségeidet, nehézségeidet, kérdezhetsz, inspirálhatsz másokat, illetve inspirációt, támogatást kaphatsz.

A kurzushoz örökös tagságot kapsz

Nincs semmilyen sürgető kényszer. A felülethez, a leckékhez bármikor hozzáférsz, a kurzust minden egyes új célod megvalósításánál újra és újra elvégezheted.

Ingyen részt vehetsz a közös kurzusokon

Minden évben 4 alkalommal közös kurzus indul. Ilyenkor egyszerre, egyidőben kezdjük el a többen. Ezeknek a közös kezdéseknek mindig ereje van, támogató a tudat, hogy együtt vagyunk a digitális térben. Ezekhez a közös kurzusokhoz korlátlanul, ingyenesen csatlakozhatsz.

Kíváncsi vagy? Hallgasd meg a bevezető leckét!

Jelentkezem a kurzusra

Kíváncsi vagy? Hallgasd meg a bevezető leckét!

 

 

Kik kísérik a folyamatodat?

Veit Lindau

A kurzus megalkotója, Németországban élő coach, tanító, előadó és könyvszerző. 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a tanácsadás, tréning, kiteljesedett élet területén. Alapító tagja a Life Trust Akadémiának, az Erfolgswerk és a Nirvana Digital cégeknek. Németországban az integrál önmegvalósítás, a sikeres, kiteljesedett élet elismert szakértőjeként tartják számon. Önfejlesztő online közössége jelenleg 12 ezer tagból áll.

Kíváncsi vagy? Hallgasd meg a bevezető leckét!

Oros Andrea

Integrál szemléletú önismereti mentor, AnaLog  konzulens. Veit Lindau tanítványa, a Think Big Evolution kurzus fordítója, a magyar változat elkészítője, a kurzus kizárólagos magyarországi forgalmazója. 2010 óta tart önismereti tréningeket, workshopokat, csoportokat, egyéni tanácsadás során segíti a hozzá fordulókat.

Jelentkezem a kurzusra

 

 

A kurzus ára, kedvezmények

A kurzus  ára: 50.000 Ft Mit kapsz ezért?

 

 

 • Örökös hozzáférést a kurzushoz.
 • Hozzáférést a kurzushoz tartozó fórumhoz.
 • Tagságot a kurzushoz tartozó zárt Facebook csoporthoz.
 • Ingyenes részvételt az évente 4 alkalommal indított közös kurzusokon.

Mi a Think Big Evolution kurzus?

 

 

 

 

Gyakran feltett kérdések

 • q-iconMi történik miután jelentkeztem?

  Egy automatikus válaszlevelet kapsz, amelyben megtalálod a kurzus megvásárlásához szükséges információkat. Miután a kurzus díját elutaltad a megadott számlaszámra egy elektronikus számlát kapsz, illetve 24 órán belül egy hozzáférést a webfelülethez, ahol a kurzus leckéit találod. A weboldal használatáról,  a belépéshez szükséges adatokról egy részletes tájékoztatólevelet küldünk neked.

 • q-iconMiért kerül ennyibe a kurzus, nem sok ezért ez az ár?

  A kurzus ára egy jó befektetés, ami eddig nagyon sok embernek sokszorosan is kivállóan megtérült. A hatékonyságának, rendkívül gazdag tartalmának fényében mindenképpen megéri az árát. Azt is érdemes mérlegelned, hogy ez a kurzus örökre a tied, akárhányszor újra elvégezheted, illetve minden közös kurzuson ingyen vehetsz részt. Amennyiben anyagi megfontolások tartanak vissza a megvásárlásától, érdemes figyelned az akciókat. Egy évben legalább négy alkalommal (a közös kurzusok idején) jelentős kedvezményekkel lehet a tied a kurzus.

 • q-iconHa annyira jó a kurzus, miért végezném el többször is?

  Ez a kurzus egy gyakorlati tréning, nem csupán üres fecsegés a levegőbe. A kurzus elvégzése közben egy konkrét célodon dolgozol. Így tehát a kurzus egyben egy sorvezető is, abban támogat, hogy fókuszáltan dolgozz a célod megvalósításán. Azok, aki többször elvégzik a kurzust, újra és újra egy-egy új céljukat valósítják meg. (Lásd Veronika visszajelzését fentebb)

 • q-iconA legnagyobb problémám, hogy nem is tudom, mit akarok valójában. Jó lenne változtatni az életemen, de nem tudom, hol kezdjem el.

  Ez a kurzus gyakorlati kurzus, ezért nem javasoljuk senkinek, hogy egy konkrét cél megfogalmazása nélkül vágjon bele. Egy jó célt megfogalmazni sok embernek nehézséget okoz. Egy egyéni tanácsadáson hasznos támogatást kaphatsz, ha neked is nehéz egy jó célt megfogalmazni.

 • q-iconMi van, ha nekem nincsenek világmegváltó céljaim, hanem hétköznapi gondjaim vannak, amikkel meg kellene küzdenem?

  Ez a kurzus abban is különleges, hogy nem kellenek feltétlenül világmegváltó céljaid legyenek. Természetesen örömteli, ha neked általában rendben van az életed, és azt érzed, valami több rejlik benned, szeretnéd a különlegességedet kibontakoztatni, életed értelmét, a hivatásodat, a küldetésedet megvalósítani. Ezekben a helyzetekben nagy hasznodra lesz a kurzus, komoly eredményeket fogsz elérni a segítségével. Az is rendben van, ha „csupán” egy szebb autóra, családiházra, nagyobb fizetésre vágysz. A kurzushoz nem kellenek feltétlenül nagy célok, a hétköznapi problémáid megoldásához is kitűnő segítséget fog nyújtani.

 • q-iconAnnyi ilyen célkitűző, célmegvalósító kurzus van, miért pont ezt válasszam?

  A kurzus legnagyobb értéke számunkra a szemléletformáló erejében van. Hozzánk hasonlóan sok ezer résztvevő véleménye az, hogy lényegesen mélyebb a tartalma, mint a szokásos „you can do it” típusú kurzusok. Elvégezve a kurzust magad is meg fogod tapasztalni, hogy a kurzus igazi értéke nem az, hogy megvalósul a célod, hanem az a változás, ami ennek során benned megtörténik. Mélyül az önismereted, elégedettebb, boldogabb, pozitívabb szemléletű emberré válsz, és felfedezed egy szebb, igazabb önmagad.

 • q-iconMit tehetek, ha a kurzus során olyan akadályaim bukkannak fel, amiket nem lehet intelluktálisan megoldani?

  Nem egy résztvevő találkozott már a kurzus során olyan érzelmi blokkokkal, amelyek eddig is folyamatosan akadályozták céljaik megvalósítását, önszabotáló viselkedésekhez vezettek. Ezekben a helyzetekben lehetőséged van a kurzust az AnaLog egyéni tanácsadással kiegészíteni. A tapasztalat azt mutatja, hogy a konzultációk igénybevételével ki tudod oldani azokat az érzelmi elakadásaidat, amik mostanáig a sikered útjában áltak.

 • q-iconKicsit idegenkedem a technikától, képes leszek elérni a leckéket?

  Egy online kurzus előnye, hogy sem időben sem térben nem vagy korlátozva, bárhol, bármikor végezheted a kurzust, ugyanakkor kétségtelenül sokan idegenkednek az online formától. A legfiatalabb résztvevő, aki elvégezte a kurzust 21 éves, a legidősebb 72, így kijelenthetjük, hogy van tapasztalatunk ezt illetően. A weboldal kezelése könnyen megtanulható, Oros Andrea nagy gyakorlatra tett szert a technikai támogatás terén, így amennyiben csak ez tart vissza, arra bíztatunk, vágj bele, eddig minden alkalommal sikerült minden résztvevőnek gyorsan megszoknia a weboldal kezelését. A weboldalt folyamatosan fejlesztjük, amennyiben visszajelzés érkezik, hogy valami lehetne még egyszerűbb, azt mostanáig minden alkalommal sikerült megvalósítanunk.

Kíváncsi vagy? Hallgasd meg a bevezető leckét!

Jelentkezem a kurzusra

 

 

"Talán a legszebb élmény, amelyben bárki részesülhet, a tudat, hogy ura a sorsának és a jövőjének." (Brian Tracy)