AnaLog egyéni konzultáció

Az AnaLog egyéni konzultáció a következő helyzetekben lehet hasznos a számodra:

  • (ismétlődő) konflitus van jelen az életedben, ez lehet belső konfliktus és külső konfliktus is, amelynél azt érzed, képtelen vagy megoldani.
  • Megoldatlan helyzet van egy vagy több életterületeden (nem találsz párt, krízisben van a kapcsolatod, nincs munkád, vagy utálod, ami van).
  • Remek elhatározásaid vannak, amiket folyamatosan halogatsz.
  • Elhatároztad, hogy szereted magad, teszel is érte, mégis újra és újra elakadsz.
  • Ismétlődő érzelmi helyzetekbe keveredsz (elhagyatottság, féltékenység, bűntudat, elutasítás, kihasználás, veszteség, lámpaláz, önbizalomhiány).
  • Lámpalázas vagy, emiatt versenyeken gyengébben teljesítesz.
  • Gyors és tartós változást hozó módszert keresel.

A konzultáció során megkeressük az adott promlémád gyökerét, feldolgozzuk a gátló érzelmeidet, kioldjuk a hibás viselkedésmintát.

A konzultáció általában 60-90 percet vesz igénybe, és két részből áll:

  1. Az első részben átbeszéljük a problémádat, azonosítjuk az érzelmet és a viselkedésmintát, ami a problémádat okozza.
  2. A második részben az elmédet analógiás üzemmódba kapcsoljuk, amikor az első lépésben feltárt érzelemmel képeket, történeteket alkotsz. Ezek segítségével megkeressük az érzelem gyökerét, a hibás viselkedésmintát, amiket javítunk, kioldunk.

A konzultáció azonnali megkönnyebbülést hoz, kioldódik benned a feszültség, megérted, mi okozta a problémádat. Felismered a hibát és hogy hogyan tudsz ezután új módon viselkedni.

Az egyéni konzultáció díja: 22.000 Ft/alkalom.
Az egyéni konzultációt jelenleg online formában(skype, messenger),  veheted igénybe akár külföldről is.

Felhívom a figyelmedet, hogy nem vagyok pszichológus, pszichiáter, nem folytatok pszichoterápiát. Amennyiben mentális betegségben szenvedsz, mindenképpen szakember segítségét vedd igénybe.

Jelentkezni, további felvilágosítást kérni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz, vagy megkereshetsz az alábbi elérhetőségek egyikét használva.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Oros Andrea

info@legyakilennel.hu

+36 20 469 6770 (2024. február 24-március 20-ig telefonon nem vagyok elérhető. Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot.)

Visszajelzések a munkámról:

„Mindenkinek felteszem a kérdést, amikor képzésre jelentkezik, hogy mit szeretne? Miért jön? Általában azt a választ kapom, hogy a saját problémájukra keresik a megoldást, vagy másoknak szeretnének segíteni. Andi annyit mondott, hogy az AnaLog Terápiát szeretné megtanulni, mert úgy érzi, hogy itt megkapja a válaszokat a kérdéseire. A tekintete kivételes elszántságot tükrözött. Ezt az elszántságot látom rajta azóta is minden találkozásunkkor, és hallom a szavaiból, amikor beszélünk. Különleges elhivatottságot, tapasztalatot, hozzáértést, és alázatot tükröz a számomra az, ahogyan az életét éli, és ugyanilyen lelkesedéssel, és kíváncsisággal viszonyul az AnaLog Terápiához is.
Ha olyan szakembert keresel, aki figyel rád, értő, és érző művelője a hivatásának, és a segítségedre lehet, akkor a legjobb helyen jársz, ha Andihoz kopogtatsz be. Hálás vagyok, hogy a sors lehetőséget adott a számomra, hogy a hivatása gyakorlásához én is hozzájáruljak. (Loós Balázs, tanárom, a módszer megalkotója)

„Andinál a kliens teljes mértékű elfogadását érzem. Mindennel együtt. Soha nem éreztem hogy ítélkezel fölöttem (még tudatalatt sem), ami egy csodálatos szabadságot ad a fejlődésre! Értékelem a folyamatosságot, a türelmedet, hogy hagytál a magam tempójában fejlődni, az őszinteségedet, és hogy lehettem „gyenge“ is; vagy lassú, ez is teljesen rendben volt.” (Dóri)

„Inspirál szenvedélyes átalakulás vágyad és érzem az emberek jól léte iránti elköteleződésed. Legvonzóbb az önmagadon nevetni tudás Látván a magadon való sok munkád hozadékát, hitelessé tesz csoport előtt és 4szemközt is.” (Betti)

” Értékelem az őszinteséget, és azt hogy van saját tapasztalatod. hiteles vagy. Hiányoltam, hogy az életem alakulása a tét, és nem teljes mértékben figyelmeztettél, hogy milyen nagy a kockázat.”

„Nagyra értékelem a figyelmet és a törődést.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük