Mit mondanak a korábbi résztvevők?

„Hálás vagyok hogy rátaláltam erre a lehetőségre, mindig reggel olvasom az üzenetet ami lelkileg tud támogatni. Mert ha nem is naplózok, de gondolatban azért lefuttatom magamban a gyakorlatokat.”

„Rövid, ütős instrukciók. Nagyon szépen felépített anyag.”

Nagyra értékelem a kitartást és azt, hogy ezt a témát mindennap felhozzátok a számomra. És akár teszem, akár nem teszem a gyakorlatokat, mégis itt van velem a téma egész évben, és mindenképp érzékelem a hatását.”

„Színvonalas, elegáns napi levelek, zárt facebook csoport.”

„Szeretem, hogy összevágnak a dolgok, a világ ugyanolyan törvények szerint működik és megismerhető. Élvezem a fölfedezést még ha néha fáj is.”

Kedvelem a saját tapasztalatok megosztását és azt, hogy egy új szemlélet elsajátítását támogatja.”

„A sokszínűség a legnagyobb erénye.”

„Az egész programot, kezdeményezést, lehetőséget, nyitottságot, támogatást nagyra értékelem. A napi leveleket, impulzusokat, írásokat. Jó tudni, hogy vár egy levél, ami segítőkész, érdeklődő, mélyre visz, elgondolkodtat, segít tartani a fókuszt. Biztonságot ad s az érzést, hogy nem vagyok egyedül. Az Önszeretet.hu oldalon lévő írások is nagyon tetszenek, hatással vannak rám. Ebben a hónapban nagy erőt ad: mutasd meg magad! FB csoport, hogy lehet kapcsolódni, megosztani, ami van, s reagálnak is. Hálás vagyok nektek. Köszönöm. Szuperek vagytok! :)”

„Szeretem, hogy használható ötleteket, technikákat küldtök, az ötleteket, a tapasztalatot, a tudást, ami mögötte van.”

„Nagyra értékelem, azt hogy a levelekben nagyra vagyok értékelve, megtanít arra hogy magamat is nagyra értékeljem. Ez egy újfajta jó érzés amit másoktól és magamtól sem tapasztaltam eddig.. és jéé így is lehet?!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük