Boldogságtréning

 

hansonA legmodernebb idegtudományi kutatások bizonyítják, hogy mindaz, amit megtapasztalunk, amit gondolunk és érzünk hatással van az agyunk szerkezetére. Mindez azt jelenti, hogy mind pozitív, mind negatív módon képesek vagyunk szerkezetét befolyásolni.

Az ismert idegkutató, Dr. Rick Hanson könyvében (Sírjak vagy nevessek címmel megjelent az Ursus Libris kiadó gondozásában) azt állítja, hogy az emberi agy boldogságra hangolható. A szerző részletesen bemutatja, hogyan tudjuk a pozitív tapasztalatokat magunkba integrálni oly módon, hogy tartós pozitív változást idézzen elő bennünk, és ezáltal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet teremtsünk magunknak.
.
A könyvhöz kapcsolódva rendszeresen gyakorlócsoportot  indítunk, ahol Dr. Rick Hanson gyakorlatait használva 21 napon át közösen gyakoroljuk az általa javasolt 4 lépéses programot a belső lelkierő kifejlesztésére, agyunk boldogságra hangolására.
A könyv alapján dolgozik a csoport, 21 napon át. Az első személyes találkozón bemutatom a módszert, megismerkedünk egymással.
Ezután indul a 21 napos időszak, ahol 21 napon keresztül gyakorolja mindenki otthon saját maga a könyvben bemutatott – és az első személyes találkozón kipróbált – gyakorlatokat.
Az első személyes találkozó után 14 nappal újra személyesen találkozunk, megbeszéljük, kinek hogy megy a gyakorlás, milyen változást tapasztal, milyen nehézségek bukkantak fel.
A 21. nap elteltével újból személyesen találkozunk,  átbeszéljük az egyéni eredményeket, nehézségeket, személyre szabott útmutatást adok a további gyakorláshoz.
A személyes találkozók közötti időszakban egy online fórumon kapcsolatban vagyunk, támogatjuk, biztatjuk egymást, megosztjuk a nehézségeinket.
Amennyiben valaki nem tud személyesen jelen lenni a csoportnapokon, skype használatával is csatlakozhat.
A program díja: 14.900 Ft
 .
További információért vagy a jelentkezéshez töltsd ki az online űrlapot, vagy hívd a 06 20 469 6770-es számot.
 .