8 részes, ingyenes e-mail kurzus a sikerről

veitEzt az ingyenes kurzust Veit Lindau, németországi coach, tréner, könyvszerző készítette, aki több mint húsz éve kutatja a sikeres élet titkát. Mentoráltjaként, tanítványaként én fordítottam le, és tanítom Magyarországon. Veit Lindauról olvashatsz még magyarul itt, illetve németül itt.
Ebben a 8 részes kurzusban bemutatjuk neked a siker 8 leggyakoribb akadályát, és ötleteket adunk, hogyan hárítsd el őket.

Veit munkája során számos embert kísérhetett sikerhez vezető útjukon, én magam 2010 óta foglalkozom ugyanezzel. Mindketten azt tapasztaltuk, hogy az emberek újra és újra ugyanazon falakkal találják szembe magukat, ugyanazokba a zsákutcákba futnak bele.

Ez az email kurzus Veit 20 évnyi tapasztalatának, több mint ezer kliensével végzett munkájának legalapvetőbb megértéseit foglalja össze.
Mivel az időd értékes, az egyes leckéket igyekszünk röviden és tömören, ugyanakkor érthetően megfogalmazni. A leckék kétnaponta érkeznek majd. A kurzus a leghasznosabb akkor lesz a számodra, ha szánsz némi időt a levélben foglaltakra. Ízlelgeted a leírtakat, elgondolkozol a feltett kérdéseken, és lehetőleg írásban megválaszolod őket.
Ha még nem tetted meg, itt tudsz feliratkozni az ingyenes kurzusra.

2 gondolat erről: „8 részes, ingyenes e-mail kurzus a sikerről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük