Életváltoztatók – Önszeretet haladó tréning

Ezt a tréninget elsősorban azoknak ajánljuk, akik részt vettek 2016-ban az egy éves önszeretet e-mail kurzusunkon, és a megkezdett munkát folytatni szeretnék. Az év során 12 nagy életterületen dolgozunk, hogy az önszeretetet a különböző életterületeken a hétköznapi tettek szintjén megvalósítsuk

Énkép – A mindent eldöntő szabályozó rendszer
21 éves korodra kialakul az énképed. Rendszerint a környezet erőteljes befolyása alatt, és rendszerint nem vagy rá tudatos, miközben életed minden területét az énképed szabályozza. Az énképed tudatos formálása nélkül minden változás csupán átmeneti marad.

Kapcsolatok – Kaland tükrök közt
Minden tartós változásod szükségszerűen megborítja a kapcsolataidat. Megváltozol, többé már nem úgy működsz, ahogy a környezeted megszokta, felborul a kapcsolati egyensúly, ez kapcsolati krízisekhez vezethet. Tartós változást nem tudsz elérni, a közeged, kapcsolataid megváltoztatása nélkül.

A család – Áldás vagy átok?
A mondás szerint a családját nem választja meg az ember. Talán helyedre leltél köztük, talán a legnagyobb küzdelmet jelentik. Hogyan teremthetsz harmóniát egy ennyire meghatározó életterületeden?

Párkapcsolat – Egyedül nem megy
Tartozni valakihez, kötődni, megélni a közelséget, intimitást mindannyiunkat hajtó szükségletek. És egyben a legnagyobb félelmeink is. Hogyan lelsz harmóniára magadban és a párkapcsolatodban?

Munka, karrier, hivatás  – A munka mint önkifejezés?
Állásod van, karriered, vagy hivatásod? Hogy érzed magad, azon a helyen, ahol akár napi 8-10-12 órát is eltöltesz? És hogyan érezheted magad jobban?

Pénz – Utak a bőséghez
Van, aki utálja, van aki isteníti és kergeti. Így vagy úgy, a pénz mindannyiunk számára megkerülhetetlen energia. Miről szól valójában a pénz? Mit árul el rólad az anyagi helyzeted? Hogyan tanulhatsz meg egészségesen bánni vele? Hogyan találod meg az utad a bőséghez?

Környezet, lakótér – Az én tere(m)
Te hatsz a térre, ami körülvesz, és a tér, ami körülvesz, hat rád. Támogat, vagy éppen hátráltat, feltölt, vagy éppen lehúz.

Test – Lelkem temploma
Hogy vagy az anyaggal? Hogy vagy a testeddel? Szereted, törődsz vele, vagy éppen sanyargatod, küzdesz ellene? Ez a hónap a test, táplálkozás, mozgás és szexualitás témáiról szól.

Kommunikáció – A teremtő erő(m)
Rendszerint egyáltalán nem vagyunk tudatosak a kommunikációnkra. Használjuk, a gyerekként magunkévá tett kifejezéseket, szókészletet, kommunikációs mintákat, miközben mindaz, ami körülvesz a kommunikációd eredménye (is).

Az élet értelme – A valódi boldogság
A legvonzóbb célod sem hoz számodra tartós boldogságot, ha nem áll összhangban életed vezérfonalával, életed értelmével. Miközben születésed óta tudod, meglehet, fogalmad sincs róla mi az.

Társadalmi szerepvállalás – Helyem a világban
Mindannyian hatással szeretnénk lenni. Legtöbbünkben erős késztetés, hogy jobbá tegyük a világot. De hogyan találom meg a helyem a világban, és hogyan formálhatom a környezetemet, parányi pontként?

Tudatos jelenlét – A spiritualitás, és annak útvesztői
Az év végére lezárul a folyamat, test-lélek-szellem területei harmóniába kerülnek benned és körülötted.

Mit kapsz, ha részt veszel a tréningen?

 • 365 e-mailt, naponta egy inspirációt, és/vagy
 • 52 heti elmélyítő gyakorlatsort pdf. formátumban, és/vagy
 • 12  összefoglaló anyagot, pdf. és videó formátumban,
 • folyamatos kapcsolattartás zárt Facebook csoportban,

Részvételi díj:

 • Napi impulzusok: 3.000 Ft/hó
 • Heti elmélyítő gyakorlatsor: 2.000 Ft/hó
 • Havi összefoglaló anyag: 4.000 Ft/hó
 • Kapcsolattartás a Facebook csoportban : ingyenes

Amennyiben a teljes kurzust kéred (napi e-mailek, heti gyakorlatok, havi leckék): 5.000 Ft/hó

Igénybe vehető kedvezmények:

 • Amennyiben az éves fizetést választod, csupán 9 hónapot kell fizetned, három havi díjat elengedünk. A teljes kurzus esetén tehát 45. 000 Ft a részvétel díja.
 • Amennyiben a féléves fizetést választod, csupán 10 hónapot kell fizetned, egy havi díjat elengedünk. A teljes kurzus megvásárlása esetén tehát 25.000 Ft/félév a részvétel díja.
 • Amennyiben a negyedéves fizetést választod, fél havi díjat elengedünk, ebben az esetben a teljes kurzus díja 14. 000 Ft/negyedév.
 • Amennyiben a havi fizetést választod, és 10 hónapon keresztül kitartasz, az utolsó két hónapban ingyen vehetsz részt a kurzuson.

Szakmai kísérő az online tréningen:

vagottOros Andrea

Kérdés esetén írj az info(kukac)legyakilennel.hu címre, vagy keresd Andit a 06 20 469 6770-es számon.

Ha jelentkezni szeretnél, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük