Könyvek önszeretet témában

Veit Lindau – Fogadj örök hűséget magadnak

kovy_veitVeit Lindau, a hazánkban is egyre ismertebb önismereti tanácsadó közvetlen és barátságos stílusban kalauzol a saját gondolataink, érzelmeink, szükségleteink és értékeink felismerésén és kibontakoztatásán át vezető úton, amelynek végállomása az egészséges önszeretet és a hétköznapi dolgainkon túlmutató, valódi énünk felfedezése. Nemcsak gazdag szakmai tapasztalatait mutatja be, hanem saját életútjából is számos példát hoz és sok önállóan végezhető gyakorlatot ismertet. Konkrét tettekre, a fenti gondolatok megvalósítására hívja az olvasót. A könyvhöz kiegészítő anyagokat, próbafejezetet és inspiráló videókat találsz a www. legyakilennel.hu oldalon.

A könyvet kedvezményes áron megrendelheted a kiadó honlapján.

Kristin Neff – Együttérzés önmagunkkal

NEgy_bori_v2.indd

A neves amerikai pszichológus, Kristin Neff számos kutatási eredményt, önállóan is végezhető gyakorlatot és személyes történetet felvonultató műve az önszeretethez szorosan kapcsolódó témát, az önegyüttérzést nagyon alaposan körbejárva vezeti rá az olvasót arra, hogy az állandó kritizálás helyett megtanuljon kedves lenni önmagához.

 

 

 

Viktor E. Frankl  – …mégis mondj igent az életre!

konyv_viktorEgy mélyen megindító, elragadó könyv, melyben Dr. Frankl a koncentrációs tábort megjárt pszichiáter finoman és alázattal mutatja meg számunkra, hogyan tudjuk a legborzalmasabb körülmények között is megtalálni életünk értelmét, és túlélni a túlélhetetlent. Ha úgy gondolod, annyira nehéz sorsod volt, hogy számodra lehetetlen a szenvedés elengedése, a boldog kiteljesedett élet megvalósítása, akkor ezt a könyvet mindenképpen olvasd el!

 

 

Dr. Rick Hanson és Dr. Richard Mendius – A Buddha – agy

buddhaTalán meglepő választásnak tűnik önszeretet témában a boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudományáról szóló könyvet ajánlani, ám ez a könyv meglehetősen egyedi módon ötvözi az idegtudományt, az agykutatások eredményeit és a buddhizmus tanításait. A könyv hitvallása szerint: „Ha meg tudod változtatni az agyadat, akkor meg tudod változtatni az életedet. ” Ezzel a könyvvel a létező legnagyobb támogató erőt szerzed meg a magad számára az önszeretethez vezető utadon, a saját mérhetetlenül intelligens agyadét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük