Életre hívó

Ezt az egy éves tréninget azoknak ajánljuk, akik most kezdik az önszeretet tréninget. Az év során 12 nagy témát dolgozunk fel, a 12 téma felöleli a legfontosabb önismereti témákat:

Ki vagyok én? – Ismerkedés önmagammal.
Ismerkedés önmagammal. Mit jelent az önszeretet? Miért van szükségem az önszeretethez önismeretre? Milyen a „helyes” önismeret? Vízió és célok megfogalmazása, hol akarok tartani egy év múlva?

A kapcsolataim – Hol vagyok, hova tartok?
Milyenek jelenleg a kapcsolataim, és milyeneket szeretnék? Hogyan következik be egy változás, hogyan zajlik a változás folyamata. A tudatos teremtés útja a gondolattól a hétköznapi valóság megváltozásáig. És mi köze mindennek az idegsejtekhez?

Áldozatlét – Hogyan nem szeretem magam?
Az önnemszeretés hétköznapi gyakorlata. Önmagam nem szeretése nem csupán egy állapot, azt napi szinten újra és újra előállítom és megerősítem. Függőségek, áldozati lét, harc életem különböző területein.

Döntések és választások – Hogyan jutottam ide, és hogyan változtatok irányt?
Döntéseim határozzák meg az életemet, így lesznek a választásaimból viszonyok. Ha tudom, mindez hogy működik, akár a hasznomra is fordíthatom. Békekötés önmagammal, a békémért a hétköznapokban.

A szokások és az elme hatalma
A szokások és az elme, a két vezér, aki az életemet irányítja? A bennem örökké szóló hang, az önkritika. Most akkor áldás, vagy átok? És mit tegyek, ha már szabadulnék tőle?

Az érzelmek – Menekülés az érzelmek fogságából.
Hol és hogyan keletkeznek az érzelmek? Mit érdemes kezdeni velük? Érezzek mindent, vagy legyek fegyelmezett és józan? Tényleg minden a fejben dől el?

A belső gyermek és a szükségletek.
Miért érzem olykor azt, hogy hiába minden elhatározás és döntés, valami folyton elragad, s ugyanott vagyok, ahonnan elindultam? Ki vezet valójában, és hogy nyerem el a támogatását?

Boldog akarok lenni
Mindenki boldog akar lenni, ám nem mindenkinek sikerül. Van a boldogságnak titka? Eszközök a tartós, a hétköznapok szintjén megélhető boldogság megteremtéséhez, ami ráadásul független a külső körülményektől.

Értékrend – Vezérfonál az élet útvesztőiben
Valószínűleg a te életedet is ingerek, reklámok, döntések végeláthatatlan sora. Az önszeretet egyik legfontosabb tartóoszlopa, hogy van egy vezérfonal, ami vezet, ami segít dönteni, ami utat mutat.

Elengedés és megbocsátás
Ha változtatni akarok az életemen, előbb vagy utóbb szembekerülök az elengedés, a neheztelés, a megbocsátás témájával. Továbblépni akkor tudok, ha képes vagyok lezárni, és magam mögött hagyni, ami többé már nem szolgál, nem épít. 

Út a fénybe – Árnyékrészeim integrálása
Fényesebb, szebb jövőre vágyunk, keressük az elveszett paradicsomot, és megrettenünk a látszólag egyre csak fokozódó sötétségtől. Közben bennünk is nagy a békétlenség, egykoron elutasított árnyékrészeink újra és újra konfliktusokat robbantanak ki körülöttünk. Árnyékrészeim integrálása elengedhetetlen a fénybe, az önszeretethez való megérkezéshez.

Belső béke – Hogyan szeressem magam?
Hogyan őrizhetem meg a legnehezebb időszakokban is a belső békét? Az önszeretet hétköznapi gyakorlása, hogy ne csupán egy egyszeri csúcsélmény legyen ez az év, hanem igazán mélyreható, tartós változást hozzon.

Mit kapsz, ha részt veszel a tréningen?

 • 365 e-mailt, naponta egy inspirációt, és/vagy
 • 52 heti elmélyítő gyakorlatsort pdf. formátumban, és/vagy
 • 12  összefoglaló anyagot, pdf. és videó formátumban,
 • folyamatos kapcsolattartás zárt Facebook csoportban,
 • havonta egy konzultációs lehetőség e-mailben vagy telefonon.

Részvételi díj:

 • Napi impulzusok: 3.000 Ft/hó
 • Heti elmélyítő gyakorlatsor: 2.000 Ft/hó
 • Havi összefoglaló anyag: 4.000 Ft/hó
 • Kapcsolattartás a Facebook csoportban : ingyenes

Amennyiben a teljes kurzust kéred (napi e-mailek, heti gyakorlatok, havi leckék), a kurzus jelentős kedvezménnyel, 5.000 Ft/hó áron lehet a tied.

Igénybe vehető kedvezmények:

 • Amennyiben az éves fizetést választod, csupán 9 hónapot kell fizetned, három havi díjat elengedünk. A teljes kurzus esetén tehát 45. 000 Ft a részvétel díja.
 • Amennyiben a féléves fizetést választod, csupán 10 hónapot kell fizetned, egy havi díjat elengedünk. A teljes kurzus megvásárlása esetén tehát 25.000 Ft/félév a részvétel díja.
 • Amennyiben a havi fizetést választod, és 10 hónapon keresztül kitartasz, az utolsó két hónapban ingyen vehetsz részt a kurzuson.

Szakmai Kísérők az online tréning során: 

Névtelen

 

 

 

 

Győri Beatrix               Oros Andrea

Kérdés esetén írj az info(kukac)legyakilennel.hu címre, vagy keresd Andit a 06 20 469 6770-es számon.

Ha jelentkezni szeretnél, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük