Élet-Újratervezés

Az élet vagy növekszik, vagy meghal.

Nézz körül a természetben! Látsz valamit magad körül, ami állandó? Látsz valamit, ami nem növekszik és nem is haldoklik?
Bennünk, emberekben is folyamatosan jelen van a késztetés a változásra. Ki a lakását rendezi át újra és újra, ki a mobilját cseréli folyamatosan jobbra, és vannak sokan, akik fejlődni, tanulni, önismeretben csiszolódni vágynak.
Vannak az életünkben vágyott változások – egy új párkapcsolat, a várva várt gyermek megszületése, több pénz – , és vannak olyanok, melyet húznánk, halasztanánk. „Tudom, hogy meg kell tanulnom elengedni, de annyira nehéz”

Vannak, akik folyamatosan a változást hajszolják – „Neked semmi nem elég jó.” – és vannak, akik inkább vegetálnak, de nem lépnek ki a megszokottból.

Nálad milyen változás időszerű?

 • Vannak álmaid, vágyaid, lelkesítő céljaid,  és inspirációt, tudást, útmutatást, bátorítást keresel?
 • Tudni akarod végre, miért nem sikerül soha?
 • Szeretnél boldogabb/kiegyensúlyozottabb/békésebb/elfogadóbb/… lenni, és nem tudod, miért nem sikerül?
 • Vágysz egy szeretetteljes párkapcsolatra, izgalmas munkára, anyagi bőségre, a küldetésed megtalálására, de nem tudod, hogyan teremtsd azt meg?
 • Tudod, mit akarsz, tudod, hogyan szerezd meg, ám krónikus halogatóként nem jutsz egyről a kettőre?
 • Krízisben van az életed, és nem látod a kiutat?
 • Belefásultál a hétköznapi túlélésbe, és szeretnél újra ÉLNI?

Csatlakozz hozzánk, ismerd meg a siker legfontosabb alapelveit, és tervezd újra az életed!

door-672999_1920

A Think Big Evolution online elérhető kurzus azoknak szól, akik eldöntötték, hogy szeretnék megérteni a céljaik, kiteljesedésük, boldogságuk útjában álló akadályokat, és készek azokat a tréning segítségével felszámolni. A kurzus segítségével képessé válsz arra, hogy pozitív irányba tereld az életedet. A tréninganyag részletes ismeretanyagot ad neked, aminek a segítségével feltérképezed, milyen mély meggyőződések szabotálják a sikereidet, boldogságodat. A kurzus felépítésének köszönhetően lépésről-lépésre végigvezetünk a változás folyamatán.

A Think Big Evolution kurzus segítségével:

 • Megérted a siker néhány alapelvét, és megtanulsz együttműködni velük.
 • Megérted, hogy miért vagy az, aki vagy, és miért az az élet vesz körül, amit jelenleg megtapasztalsz.
 • Megszokod, hogy letisztultan gondolkozz.
 • Megtanulsz aktívan kommunikálni a tudatosságod három szintjével: A tudatossal, a tudatalattival és a végtelen tudatossággal.
 • Pozitív, az életedet, a céljaidat támogató szokásokat építesz be az életedbe.
 • Erősíted a hatékonyságodat, az önbizalmadat, több boldog pillanatot élsz át a hétköznapjaid során.
 • Mélyíted az önismeretedet.
 • Pozitív, konstruktív életszemléletet alakítasz ki.
 • Mindezeket egy általad megfogalmazott, régóta dédelgetett célod megvalósítása közben.

Hogyan lehet ez a kurzus számodra még intenzívebb?

Csatlakozz a közös Think Big Evolution kurzushoz!
Évente 3-4 alkalommal együtt, egyszerre csináljuk a kurzust, ami fokozza annak hatékonyságát. Természetesen továbbra is otthon, online végzed a kurzust, a magad tempójában, a közös mező ereje, az online kapcsolódás(fórum, Facebook zárt csoport) inspirációja, támogatása hatással lesz a folyamatodra. A következő közös kurzus indulása: 2019. szeptember 13. 

Hogyan támogatlak abban, hogy részt vehess a kurzuson akkor is, ha nehézséget okoz a kurzus díját kifizetni?

A kurzus a korábbi résztvevők szerint egyértelműen megéri az árát, néhányan azt jelezték vissza, hogy összehasonlítva a piacon fellelhető hasonló termékek minőségével valójában lényegesen többet ér, mint amennyibe kerül. Ennek a kurzusnak a segítségével csodálatos sikerek valósultak meg (olvasd el lentebb a visszajelzéseket), így a kurzus bizonyítottan jó befektetés. Ennek ellenére sokaknak nehézséget okozhat a kurzus díját kifizetni, ezért a közös kurzusok idején kedvezményes díjjal támogatom azokat, akiket csupán anyagi megfontolások tartanak vissza attól, hogy végre elvégezzék a kurzust és újratervezzék az életüket.

Őszi ébresztőőőő kedvezmények!

Őszi közös Think Big Evolution kurzusunkhoz kapcsolódóan most jelentős kedvezmények várnak azokra, akik elszánták magukat a változásra. Ezúttal a halogatás elkerüléséhez a korán cselekvő jelentkezők kapnak jelentős kedvezményt, minél korábban vásárolod meg a kurzust, annál nagyobb kedvezmény lehet a tied.

A kurzus ára:

 • augusztus 16-22. 38.000 Ft
 • augusztus 23-29. 40.000 Ft
 • augusztus 30-szeptember 5. 42.000 Ft
 • szeptember 6-13. 45.000 Ft
 • szeptember 13. után 50.000 Ft

Fontos! Az kurzus díja az utalás időpontjában aktuális ár, nem pedig a jelentkezéskor aktuális. Amennyiben megvásárolod a kurzust, az örök életre elérhető a számodra, és minden későbbi közös kurzuson ingyenesen vehetsz részt.

Mit mondanak, akik elvégezték a kurzust?

Nem tudom, te hogy vagy vele, én nem szeretek úgy dönteni, hogy semmiféle véleményt nem olvastam volna el előtte.
Ha te is így vagy, hasznos lesz számodra néhány visszajelzés azoktól, akik magyarul vagy németül elvégezték korábban a Think Big Evolution online tréninget.

„2015-ben csatlakoztam Hozzátok egy válás utáni mély gyászban, depresszióban. 3x csináltam végig a kurzust: először segített talpra állni, új önbizalmat szerezni, visszanyerni a hitemet önmagamban, a lehetőségeimben. Másodszor szerettem volna elköltözni a régi házból, amihez rengeteg emlék fűz, de úgy, hogy a gyerekek is el tudják fogadni – tavaly októberben költöztünk egy Belváros-közeli lakásba, anélkül, hogy el kellett volna adni a házunkat, így a gyerekek is megnyugodtak, mostanra nagyon szeretnek az új helyen lakni. Közben lett új párkapcsolatom, a 3. ismétlés ennek a kiteljesedését célozta. Olyan jól sikerült, hogy szeptember végén összeházasodtunk. Ma kezdtem 4-edszer, most a fizikai állapotom, súlyom, testképem a cél.” (Veronika)

„A kurzus reményt adott nekem és bátorságot, számos dolgot a felszínre hozott és kioldott bennem. Abszolút jó szívvel ajánlom, mivel én általában nehezen vagyok meggyőzhető, inkább szkeptikus szoktam lenni.”  (Corina)

„Nagyon tanulságos volt az egész, és tényleg támogató, inspiráló. Örülök, hogy részt vehettem benne. Azt azonban be kell ismernem, hogy több időt kellet volna naponta szánnom a feladatokra, ezért most az a szándékom, hogy újra kezdem, de most a napi feladatokra koncentrálok inkább… Ha nem is oldottam meg a problémámat, az világossá vált, hogy nem tudom a szőnyeg alá söpörni, muszáj valamit kezdenem vele, nem tudok elszaladni előle.” (Katalin)

„Számomra , folyamatosan felismeréseket, önismeretet nyújt értelmileg. Érzelmileg pozitívan tölt, “színezi” napjaimat. Akaratilag pedig motivál, rövid és hosszútávon. Toleranciámat, elfogadásomat önmagammal, világgal növeli, s azonnal érzékelem a hatását, ami pozitív visszacsatolást ad a motivációimnak.” (Sanyi)

„Egyedülálló és fantasztikus önfejlesztő kurzus! Rendkivül sok gyakorlat segíti a fejlődést és közben óriási segítség és biztonság Andi támogató figyelme, irányt mutató tanácsai. Életreszóló élmény, tanulás, teremtés. (Andrea)

Mit tegyek, ha csatlakozni akarok hozzátok?

Ez esetben szívből gratulálok, örömmel látlak a következő tudatos teremtő csoportban. Csupán annyi a dolgod, hogy kattintasz az alábbi linkre, kitöltöd a szükséges adatokat, és a válaszul érkező levélben minden további lépésről támogatlak. Aztán csak dőlj hátra, és engedd, hogy ez a kurzus egy új élettel ajándékozzon meg!

seasons-3320012_1920

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük