8+1 eszköz a boldog élet megteremtéséhez

Manapság ki sem kell mozdulni otthonról, fel sem kell állni a kényelmes karosszékünkből, kanapénkról, ha el akarunk mélyedni a boldogság, sikeres, kiteljesedett élet, önmagvalósítás témákban. Könyvek, blogok, online videók, tréningek végeláthatatlan sora elérhető a számunkra néhány kattintással.  Ki ne akarna boldog és kiteljesedett életet? És sokan meg is mondják neked, mit tegyél ennek érdekében.

Ha te megfogadtad a sok hasznos tanácsot, ha végigmentél az úton, és boldog és kiteljesedett életet élsz, akkor ez az előadás nem neked szól. Ennek ellenére téged is várlak, mert társam lehetsz abban, hogy meséljünk az útról. Ez az előadás ugyanis az útról szól, és így egyben az életről is. Eszközökről, amik jól jönnek az úton levőnek. Buktatókról, amik az enyémek voltak, de bárki tanulhat belőle. girl-1360890_1920

Ha te ezen az úton jársz, itt erőd adhatsz a még bizonytalanoknak, bátoríthatsz, és bátorításra lelhetsz te magad is. Megtapasztalva, hogy nem vagy egyedül.

Ha benned megszületett a vágy, hogy kilépj a megszokottból, a kényelmesből, vagy a szenvedősből, talán erőt ad, ha látod. mindannyian elbukunk, megtorpanunk, eltévedünk, s van, mi újra erőt adjon.

Előadásaink meghittek, otthonosak, nem a tutit mondom meg, inkább együtt gondolkozunk, egymást erősítjük, bátorítjuk. És helye van nálunk a csendeseknek is, akik inkább megfigyelnek, töltekeznek.

Szeretettel hívlak téged is, ezen az estén a boldog, kiteljesedett élethez vezető útról lesz szó.

Időpont: 2016. szeptember 22., csütörtök 18-21h

Helyszín: Magnet Közösségi Ház

Részvételi díj: 3.000 Ft, amit a helyszínen készpénzben tudsz fizetni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük