Think Big Evolution – Tudatos Teremtés

Van egy igazán fontos, szívednek kedves célod?erfolg-erfuellung-evolution1

Valami, amiről talán már évek óta álmodozol. Valami, ami igazán felvillanyoz. Valami, ami különösen fontos a számodra. Egy cél, amit, ha megvalósítasz, megváltozik az életed.

Tudni akarod, hogy működik a tudatos teremtés? Mik a legfontosabb alapelvei, és leggyakoribb buktatói?

Szeretnéd megváltoztatni az életedet? Tudatosan olyanná formálni, amilyen életre vágysz?

Csatlakozz hozzánk, dolgozz velünk 33 napon át a célod megvalósításán!

33 nap, 33 audio és pdf. lecke Veit Lindautól, Oros Andrea szakmai mentorálása mellett.

Mindezt kényelmesen, otthon, vagy akár egy kellemes kávézóban. Online leckék, fórum, hogy kapcsolódj, inspirálj, inspirálódj, kérdezz.

Megmutatjuk neked a tudatos teremtés legfontosabb alapelveit. A tréninganyagról itt olvashatsz részletesen.

2001 óta foglalkozom a teremtéssel, a manifesztációval. Eleinte innen-onnan összeolvasva, próbálkozva, lassan és sok energiával teremtettem. 2010-ben „véletlenül” bukkantam rá Veit Lindaura.  5 éven át tanultam tőle, mentoráltja, tanítványa voltam. Mostanra az életem olyan, amilyennek megálmodtam. 2013 óta tanítom a tudatos teremtést. A Think Big Evolution kurzus meghatározó volt ebben a folyamatban. Semminek akkora hatása rám, az életemre, a szemléletemre nem volt, mint ennek a kurzusnak. 5 éven át dolgoztam azon, hogy magyarul is elérhető legyen.

Csatlakozol? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris gondolkozhatsz, mi az az álom, amit végre velünk közösen megvalósítasz, mik azok az életterületek, amiben mindenképpen változtatni akarsz. A részvétel feltétele, a tréninganyag megvásárolása. A tréninganyagról részletes tájékoztatót itt találsz.

Az online felületen egy fórum segítségével kapcsolódni tudsz a többiekkel,  kérdezhetsz, megoszthatod a nehézségeidet, bárhol is tartasz épp a leckékben. Mivel online anyagról van szó, egyszeri megvásárlás után bárhol, bármikor elvégezheted, akár többször is, ez további költségbe nem kerül.

Amennyiben szeretnéd a kurzust még hatékonyabban végezni, érdemes csatlakozni egy közös alkalomhoz, amikor többen egy időpontban kezdjük a kurzust, és folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Ilyen közös kurzust évente 2-3 alkalommal indítok, a következő indulása: 2019. december. Amennyiben már megvásároltad a tréninganyagot, ezeken a közös kurzusokon díjmentesen részt vehetsz, akár minden alkalommal.

Ha szívesen belehallgatsz az anyagba, kattints ide, és hallgasd meg a bevezetőt!

A tréning megvásárlásához töltsd ki az alábbi űrlapot, és én 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

3 gondolat erről: „Think Big Evolution – Tudatos Teremtés

  1. Egyedülàlló és fantasztikus önfejlesztö kurzus! Rendkivül sok gyakorlat segiti a fejlödést és közben óriàsi segitség és biztonsàg Andi tàmogató figyelme, irànyt mutató tanàcsai. Életreszóló élmény, tanulàs, teremtés. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük