Hogyan vess véget a halogatásnak?

Ha te is szenvedsz attól, hogy nem tudod megvalósítani a céljaidat, ha te is évek óta küzdesz a halogatásoddal, ha eleged van az érzésből, hogy képtelen vagy kitartani az elhatározásaid mellett és többé nem akarod sikertelennek érezni magad, akkor ez a bejegyzés határozottan neked szól.

Tudom, hogy te is tudsz sikeres lenni, te is megvalósíthatod mindazt, amit ebben a pillanatban szeretnél elérni, anélkül, hogy újra és újra meg kellene tapasztalnod a kudarc kiábrándító élményét.

Valószínűleg megtapasztaltad, hogy a halogatással minden egyre csak rosszabb lesz. A legtöbb ember ilyenkor frusztrált lesz, haragszik magára a halogatása miatt, elkönyveli, hogy nincs elég kitartása, bántja és elítéli magát. Az a baj ezekkel, hogy ahelyett, hogy a gyökerénél kezelnék a problémát, csak még több bajt okoznak. Egyre frusztráltabb leszel, egyre kevésbé lesz erőd új dolgokba fogni, a végén inkább beletörődsz a helyzetedbe, és már meg sem próbálsz változtatni. Feladod az álmaidat, a vágyaidat, és túlélsz. Valójában magad alatt vágod ezzel a fát.

13 éve én is közel jártam ehhez az állapothoz, amikor véletlenül kezembe került egy írás a sikerről, a tudatos teremtésről. Azt éreztem, nincs mit veszítenem, ezért elkezdtem kutatni a témában, és 2010-ben eljutottam Németországba, Veit Lindauhoz.

Veit Lindau Németországban élő coach, tanító, előadó és könyvszerző. 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a siker, a tudatos teremtés területén. Alapító tagja a Life Trust Akadémiának, az Erfolgswerk és a Nirvana Digital cégeknek. Németországban az integrál önmegvalósítás, a sikeres, kiteljesedett élet elismert szakértőjeként tartják számon. Számos könyve jelent meg, kettő mostanra magyarul is, dolgozott többek között Rüdiger Dahlke-val és Deepak Chopraval.  Veit 2010-ben lett a mentorom, több képzésén részt vettem Németországban, mára üzleti partnerem. Az első tanár volt a számomra, aki megmutatta a siker valódi arcát, a megszokott felszínes és üres amerikai „you can do it” helyett.

2010-ben elvégeztem egyik legsikeresebb online kurzusát, a Think Big Evolution kurzust, ami óriási hatással volt rám. A kurzus utolsó napján elhatároztam, hogy addig nem nyugszom, amíg ezt a kurzust magyarul elérhetővé nem teszem.
A Think Big Evolution kurzust Németországban több ezren, Magyarországon közel százan végezték el, 97%-os elégedettséggel. Sokakkal beszéltem, akik hozzám hasonlóan „beleszerettek” a kurzusba, és újra és újra elvégzik, hogy újabb és újabb céljaikat sikeresen megvalósítsák.  Sokan elragadtatással írnak erről a kurzusról:

„Az az út, amit végig jártam ez alatt a 31 nap alatt, maga volt számomra a csoda.”

„Régen épültem ennyit … sőt régen építettem be ennyi (hasznos) mindent az életembe. Intenzív hatása van.”

„Nagyon tanulságos volt az egész, és tényleg támogató, inspiráló. Örülök, hogy részt vehettem benne.”

„A kurzus zseniális és gigantikus. Pontosan az, amit kerestem.”

„Köszönöm ezt a csodálatos kurzust. 5 év után végre sikerült megírnom a könyvemet.”

Most rajtad a sor! Te is megtanulhatod a siker, a tudatos teremtés legfontosabb alapelveit. Hallgasd meg a kurzus bevezetőjét, és ha tetszik, vásárold meg az online kurzust. Ez a kurzus megtanít mindenre, amit a sikerről tudnod érdemes, és garantáltan leszoktat a halogatásról.

Kattins ide, ismerd meg a kurzus pontos részleteit, és hallgas bele most ingyen a kurzusba. Ha meg karod tanulni a tudatos teremtést, csatlakozz hozzánk, csináljuk együtt április 22-től.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük